Räppäri ASAP Rocky katutappelussa Tukholmassa – hurja välikohtaus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuussa Blockfest-festivaaleilla esiintyvä räppäri ASAP Rocky on ollut osallisena väkivaltaisessa välikohtauksessa Ruotsissa. Yhdysvaltalainen tähti oli mukana keskellä kirkasta päivää tapahtuneessa käsirysyssä.

ASAP Rocky ja hänen ryhmänsä päätyivät sanaharkkan kahden heitä seuranneen nuoren miehen kanssa. Miehet syyttivät häntä kuulokkeidensa rikkomisesta. Paikalle ilmaantunut nainen keskeytti väittelyn ja syytti puolestaan toista miehistä takapuolensa kopeloimisesta. Tässä vaiheessa ASAP Rocky ja hänen ryhmänsä hyökkäsivät miesten kimppuun ja pahoinpitelivät heidät.

Välikohtaus tallentui TMZ-sivuston julkaisemaksi videoksi. Paikalle saapuivat pian poliisit jotka haastattelivat todistajia tappelun tiimoilta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tullaanko tapauksesta nostamaan syytteitä.