Röyhkeä varas Tuusulassa – nappasi rahaa suoraan kassasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tuusulassa on tapahtunut eilen vartin sisään kaksi varkautta, jossa henkilö on anastanut rahaa suoraan kaupan kassasta. Tummiin pukeutunut mies lähti tekojen jälkeen juoksemaan karkuun käteiset kourassaan.

Poliisi kertoo, että eilen on varastettu rahaa kahdesta eri kaupasta Tuusulassa. Rahat anastettiin sieppaamalla käteistä rahaa suoraan kassasta. Toinen varkauksista tapahtui noin kello 20.05 Tuusulan Jokelassa ja toinen noin varttia myöhemmin Tuusulan Kellokoskella.

Poliisi tutkii liittyvätkö tapaukset ja epäilty tekijä mahdollisesti toisiinsa. Itä-Uudenmaan poliisi saa molemmista tapauksista käyttöönsä valvontakameroiden tallenteet. Kuviin tallentunut epäilty tekijä on noin 25–35-vuotias mies, joka puhui kassoilla asioidessaan suomea.

Epäillyllä oli yllään tummat vaatteet ja housuissa vaalea pystyraita. Kaikki tapauksiin liittyvät tiedot ja vihjeet epäillyn tavoittamiseksi pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon p. 050 4563471.