Emily Ratajkowski jakoi alastonkuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

besado por el sol

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Rohkeissa kuvissa usein poseeraava Emily pitää yleensä edes niukat bikinit yllään, mutta nyt hän on yllättänyt seuraajansa poseeraamalla täysin alastomana. Kuvassa hän nojailee uima-altaan reunalla takapuoli kameraan päin. Kuvassa pääosaan nousevat erityisesti supermallin pakaroiden rusketusraidat. Kuva sai nopeasti yli kaksi miljoonaa tykkäystä.

View this post on Instagram

Never coming home

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.