Mies käytti vakoilukynää toimistossa – kuvasi rintapumppua käyttänyttä työkaveria

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisessa arkkitehtitoimistossa työskennellyt 67-vuotias Robert Carlson on pidätetty, koska mies kuvasi salaa työkaveriaan. Työkaveri oli käyttänyt rintapumppua.

Iowa Cityssa sijaitsevassa Carlson Design Team -arkkitehtitoimistossa työskennellyt 32-vuotias Jessica Clark oli joutunut käyttämään välillä rintapumppua työpäiviensä aikana. Hän huomasi kerran läheisellä pöydällä olleen nahkakansion, jossa oli kynä. Nainen tarkasteli kynää ja huomasi siinä kameran sekä USB-portin.

Hän kytki kynän tietokoneeseen ja löysi yhteensä 22 videota itsestään käyttämässä rintapumppua maidon poistamiseen rinnoista. Carlson pidätettiin ja Clark aikoo viedä asian eteenpäin, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi