Tarjoilija sai 5 000 dollarin juomarahan – paljastui kostoksi poikaystävälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Buffalosta Floridan Clearwateriin lomalle matkustaneet Serina Wolfe ja Michael Crane ovat nousseet otsikoihin perheriidan vuoksi. Pariskunnan kinastelu tuli lopulta maksamaan 5.055,37 dollaria ja vankilatuomion verran.

The Smoking Gunin mukaan 24-vuotias Serina Wolfe olisi tahtonut lomamatkalta kotiin. Hänen miehensä ei kuitenkaan suostunut maksamaan naiselle lentolippua. Pariskunta oli nauttinut ateriaa Clearwater Beachilla sijaitsevassa ravintolassa. Laskun loppusumma oli 55,37 dollaria.

Wolfe merkkasi kuittiin veloitettavaksi juomarahan suuruudeksi 5.000 dollaria. Summa veloitettiin hänen poikaystävänsä Michael Cranen luottokortilta. Tapaus selvisi vasta myöhemmin, kun tippi oli jo maksettu pariskuntaa palvelleelle tarjoilijalle. Wolfe pidätettiin maksupetoksesta.