Kesähitin cover vailla vertaa – näin Daft Punk soi pelkällä bassolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Daft Punkin vuonna 2013 julkaisema Get Lucky -kappale keräsi muutamassa kuukaudessa yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Biisistä on tullut yksi kaikkien aikojen suosituimmista kesähiteistä, ja nyt sillä on jo 200 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa.

Joidenkin mielestä Get Lucky -kappaletta on varioitu vähintään yhtä monta kertaa, kun on kuunneltu alkuperäistäkin. Kaivoimme kuitenkin arkistoista esiin maittavan bassoversion, jolla kuullaan pehmeäsoundinen kesähitti. Soittajana on Jim Bennett -niminen mies.

Daft Punk koostuu kahdesta ranskalaisesta muusikosta, Guy-Manuel de Homem-Christosta ja Thomas Bangalterista. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat Get Luckyn lisäksi Around the World, One More Time ja Robot Rock.