Kuin bikinimalli! Stallonen 21-vuotias tytär somesuosikiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen perheestä ei naiskauneutta puutu. 70-vuotiaan miehen perheeseen kuuluu kauniin Jennifer-vaimon lisäksi kolme tytärtä, joista varsinkin Sistine on kiinnittänyt monien huomion. Vuosi sitten hän sai uuden mallisopimuksen Samantha Thavasan laukkumerkiltä.

Äskettäin Sistine täytti 21 vuotta, eli tuli Yhdysvalloissa täysi-ikäiseksi ostaakseen muun muassa alkoholia. Nyt upea kaunotar esittelee sosiaalisessa mediassa vartaloaan, jonka myötä hän voisi hyvin tehdä uraa myös bikinimallina.

View this post on Instagram

Tacos for breakfast 🌮🌮🌮

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Viime vuonna Sistine nähtiin paljastavissa LOVE Magazine -lehden kuvauksissa, joihin kelpuutetaan enimmäkseen vain hyvin tunnettuja ja jo mallinurallaan ansioituneita malleja. Sistine näytti lehden Instagram-tilillä julkaistulla videolla kuitenkin sen, että hän on ansainnut paikkansa muiden mallien joukossa. Videolla Sistine keimailee itsevarmasti mustat hyvin seksikkäät pitsialusvaatteet yllään.