Huutokaupan hurja väite: Valokuvat paljastavat Marilyn Monroen salaraskauden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Marilyn Monroe nousi kuolemansa jälkeen miltei myyttiseen asemaan. Tähteen liitetään eriliaisa huhuja ja salaliittoteorioita vielä tänä päivänäkin.

Moments in Time on asettanut myyntiin sarjan Marilyn Monroesta vuonna 1960 otettuja kuvia. Tähden väitetään olleen ystävänsä Frieda Hullin ottamissa kuvissa raskaana.

Huhujen mukaan raskaus olisi salattu, sillä lapsen isä olisi ollut Monroen silloisen aviomiehen Arthur Millerin sijaan näyttelijä Yves Montand. Legenda ei kerro, olisiko tähti saanut keskenmenon tai tehnyt abortin. Monroe kuoli kaksi vuotta myöhemmin vuonna 1962.

Marilyn Monroen väitetystä raskaudesta ei kuitenkaan ole todisteita, ja monet asiantuntijat pitävät sitä pelkkänä huhuna. Huutokaupattavien kuvien myyntihinta nousee todennäköisesti siitäkin huolimatta varsin korkealle, sillä jo niiden lähtöhinta on 95 000 dollaria.