Sara Sampaion asuvalinta ei liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet. Viime aikoina Sara on kuitenkin ollut melkoi harvakseltaan julkisuudessa.

Nyt Sampaio on kuitenkin esitellyt sosiaalisessa mediassa Victoria’s Secretin uudet bikinit, jotka näyttävät muodostuvan lähinnä mustasta teipistä vartalon ympärillä. Sara kertoo, että kyseessä on maistiainen syksyn mallistosta.

View this post on Instagram

Mornings in paris 🤗

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.