Singaporen lentokentällä voi laskea liukumäkeä suoraan portille

Matkailu · Terhi Piiroinen

Singaporen lentokenttä on voittanut useita eri kilpailuja liittyen maailman parhaimpiin lentokenttiin. Nyt sinne on asennettu putkiliukumäet, joita pitkin voi laskea lentokentän ylemmistä kerroksista alemman kerroksen porteille.

Changin lentokentällä on putkiliukumäkiä, joita voi hyödyntää kerrosten välisessä liikkumisessa. Liukumäkiä ainakin kahdessa eri terminaalissa. Liukumäkeä pääsee käyttämään lentolippua näyttämättä.

Videon kuvannut El Askary kertoi Caters News Agencylle, että ei uskonut koskaan näkevänsä liukumäkiä lentokentän kulkumuotona, mutta Singaporessa sekin on mahdollista. Putkiliukumäessä kannattaa kuitenkin olla tarkkana, että mahtuu sujuvasti liukumaan siellä. Muuten voi käydä samalla tavalla kuin Homer Simpsonille.