Tarjoilija kaatoi kaksi prikallista olutta peräkkäin – ei ollut itsekään uskoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vahinkoja sattuu ja ihmisiä tässä vaan ollaan. Näillä sanoilla voisi lohduttaa Irlannin pääkaupunki Dublinissa työskentelevää tarjoilijamiestä, joka kaatoi kaksi kertaa suuren satsin olutta. Valvontakamera ikuisti kaiken.

The Old Storehouse -nimisessä ravintolassa työskennellyt tarjoilija on kaatanut kaksi kertaa peräkkäin prikalliset oluttuoppeja. Asiakkaat eivät olleet uskoa silmiään toisen kerran sattuessa. Suositulla Temple Barin alueella juhlitaan ja nautitaan ahkerasti juomia, joten paikalliset tarjoilijat joutuvat kantamaan kerralla suuria määriä alkoholia asiakkaille.

Tällä kertaa juomat on kuitenkin menneet lattialle. Tarjottimet eivät ole kevyimmästä päästä, kun niiden päällä on litratolkulla juotavaa. Silti ammattilaisille tapahtuu samanlaisia kömmähdyksiä harvoin. Vahinkoja sattuu ja ihmisiä tässä vaan ollaan.