Älä yritä tätä kotona – mies söi 71 hot dogia 10 minuutissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Yorkissa järjestetään vuosittain Nathan’s Hot Dog Eating Contest -niminen kilpailu. Kilpailussa yritetään syödä mahdollisimman monta hot dogia, eli nakkisämpylää, kymmenessä minuutissa.

Kilpailuun osallistunut Joey ”Jaws” Chestnut voitti kilpailun 12. kertaa. Mies söi 71 nakkisämpylää kymmenessä minuutissa. Tulos heikentyi viime vuonna tehdystä ennätyksestä, jossa mies ahmi 74 hot dogia.

Verkkoon julkaistut kilpailuvideot ovat täyttävää katseltavaa, kun osallistujat kirjaimellisesti ahmivat nakkisämpylöitä kaksin käsin suuhunsa. Ammattiahmija Joey Chestnut on tehnyt myös muita syömäennätyksiä ahmimalla erilaisia annoksia ja ruoka-aineita. Hän voitti 10.000 dollaria kilpailusta.