Anna Puu perui yllättäen kaksi festarikeikkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaislaulaja Anna Puu on tehnyt viime aikoina lukuisia uusia hittejä, sillä hänen uusi soundinsa vetoaa hyvin suomalaisiin. Niinpä monet ovat odottaneet innolla, että näkevät Anna Puun tänä kesänä myös festarilavoilla. Nyt Suomipop Festivaalin ja Tikkurila Festivaalin vieraille on tullut kuitenkin ikäviä uutisia.

Tammerfest 2017, Anna Puu, Kuva: Stara

Anna Puu nimittäin kertoi eilen illalla, että hän joutuu perumaan osallistumisen molempiin suosittuihin festivaaleihin. Syynn yllättävälle ratkaisulle on terveysongelmat.

– Koska äänenkäyttö tuottaa tällä hetkellä ongelmia, niin annan ajatuksilleni puheenvuoron: Mua harmittaa maailman eniten, etten ole vielä laulukunnossa ja konsultoituani lääkäriä joudun peruuttamaan sekä torstain @tikkurilafestivaali että perjantain Oulun @suomipopfestivaali keikat. Olen pahoillani, Anna Puu kirjoittaa somessa.

– Tilanne ei kuitenkaan ole täysin toivoton. Tarvitsen vielä muutaman päivän totaalista äänilepoa ja olen toiveikas, että pääsen nousemaan lavalle sekä Jyväskylän Suomipopeilla että Ilosaarirockissa.🦸‍♀️

Pysykää terveinä ja kiitos ymmärryksestä, Anna jatkaa.