Hyvinkään kakkakeppostelija tunnistettu – poliisi kiittää yleisöä vihjeistä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme eilen Hyvinkäällä polkupyörällä liikkuneesta miehestä, joka on syyllistynyt useisiin vahingotekoihin. Mies oli heittänyt paikallisen yrittäjän rappuun ja ikkunaan ruokaa ja ulostetta.

Poliisi julkaisi eilen kuvan epäillystä, jotta rikokset saataisiin selvitettyä ja samalla uudet rikokset ehkäistyä. Miehen henkilöllisyys selvisi nopeasti yleisövihjeiden perusteella. Poliisi ei ole ottanut kantaa tapauksen ympärillä pyörineistä huhuista liittyen rasistisiin motiiveihin.

Tapaus ei ole suinkaan ensimmäinen, jossa Suomessa tehdään ilkivaltaa ulosteella. Taannoin ympäri maata kohistiin tapauksista, joissa sarjakakkaajaksi nimetty henkilö ulosti useita kertoja uima-altaaseen Oulussa.