Hervoton esitys! Poliisiopiston moottoriturpa esitti Led Zeppeliniä – lähes koko yhtye yhdestä suusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michael Winslow tunnetaan parhaiten Poliisiopisto-elokuvista, joissa hän näytteli Larvell Jonesia. Winslow on kuitenkin lahjakas esiintyjä myös liveyleisön edessä. Nyt mies on antanut ääninäytteensä Led Zeppelinistä.

Michael Winslow esiintyi keskusteluohjelmassa yhdessä kitaristin kanssa. Mies imitoi sähkökitaraa, rumpuja sekä Led Zeppelinin omintakeista äänimaailmaa. Jopa keskusteluohjelman isännät jäivät kuuntelemaan suu auki esitystä, koska äänten voisi kuvitella tulevan suoraan bändin keikalta.

Hän on ainoa näyttelijä, joka on esiintynyt kaikissa seitsemässä alkuperäisessä Poliisiopisto-elokuvassa. Yhteensä Winslow on esiintynyt peräti 30 elokuvassa, joista mainittakoon myös muun muassa Spaceballs ja Gremlins – Riiviöt.