Charly Jordanin nänni paljastui – luonto hoiti sensuurin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti.

View this post on Instagram

Mother Nature covered up my nip slip 🌼 thx sis

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Nyt Charly Jordan on poseerannut kauniissa kuvissa luonnossa, jossa hänet nähdään makoilemassa kukkakedolla keltaisessa mekossa Sveitsin Lauterbrunnenessa. Kuvausten yhteydessä Charlyn toinen nänni paljastui, mutta sattumalta sen eteen kuvassa osui kedon kukkanen. Luonto peitti siis intiimin yksityiskohdan.

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Charly nähdään sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä. Video lienee kuvattu jonkinlaisessa casting-tilaisuudessa.