Ruotsalainen ninja rikkoi ennätyksen American Ninja Warriorissa – uskomaton vauhti videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaissyntyinen Leif Sundberg asuu nykyään Minneapolisissa Yhdysvalloissa vaimonsa kanssa. Hänen lempinimensä on ruotsalainen ninja, eikä suotta. Mies on saavuttanut mainetta uskomattomalla fyysikallaan.

Viikinkikansan geenit ja juuret omaava Leif Sundberg on osallistunut American Ninja Warrior -kilpailuun. Hän ällistytti tuomariston, yleisön ja jopa omat taustajoukkonsa suorituksellaan. Mies nimittäin läpäisi radan virheettömästi.

Sen lisäksi, että Leif Sundberg suoritti radan ilman virheitä, teki hän sen myös ennätyksellisen nopeasti. Miehen aika oli 58,75 sekuntia. Monilla menisi minuutti jo radan ensimmäiseen hyppyyn.

https://www.instagram.com/p/BzQX4CzAaHa/