Gordon Ramsay kohutussa uutuussarjassa: ”Ryhtyykö neuvomaan paikallisia?”

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Gordon Ramsay tunnetaan televisiossa parhaiten sarjoista, joissa hän laittaa kokit koville keittiössä. Ramsayn tuore sarja tulee olemaan kuitenkin jotain hieman toisenlaista.

Gordon Ramsay: Uncharted -sarjassa julkkiskokki kertää ympäri maailmaa valmistaen ja maistellen paikallisia ruokia. Matka vie Ramsayn muun muassa Peruun, Pohjois-Afrikkaan ja Uuteen-Seelantiin. Kokkaamisen ohella tähti nähdään hurjapäisissäkin seikkailuissa.

Sarja ehti herättää jo etukäteen kohua. Sosiaalisessa mediassa pohdittiin, tullaanko lyhytpinnaisena tunnettu Ramsay näkemään neuvomassa paikallisille asukkaille kuinka heidän pitäisi valmistaa omia perinneruokiaan.

Gordon Ramsay: Unchartedia esittävän National Geographicin mukaan tarkoituksena on kuitenkin oppia erilaisista kulttuureista ympäri maailman. Heinäkuussa Yhdysvalloissa alkavasta sarjasta saadaan esimakua tuoreella trailerilla.