Miley Cyrus riettaassa kuvassa – jalkovälissä niittirivistö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten suomalainen Alma on ollut mukana työstämässä Miley Cyrusin uuden She is Coming -levyn kappaleita Mother’s Daughter ja Cattitude. Kuvillaan usein kohahduttanut Miley Cyrus nähtiin myös Instagramissa poseeraamassa yhteiskuvassa Alman kanssa.

View this post on Instagram

#MothersDaughterVideo out 9AM EST 🚨🚨

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Uuden albuminsa promoamiseksi Miley on julkaissut joukon rohkeita valokuvia sosiaalisissa medioissa, ja osassa kuvia nähdään muita naisia jopa yläosattomissa rinnat paljaana. Miley itse poseeraa useassa kuvassa punaiseen lateksiasuun sonnustautuneena.

Eräässä kuvassa hän esittelee varta vasten asun yksityiskohtaa, jossa hänellä on jalkovälissään niittirivistö intiimipaikkojen kohdalla. Kuvillaan hän markkinoi nimenomaan kappaletta Mother’s Daughter, jonka taustavoimissa Alma on ollut mukana.

View this post on Instagram

Link in bio. #MothersDaughterVideo

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on