Sara Jean Underwood pukeutui naruihin ja postimerkkeihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

Alastomana poseeraamisesta pitävä Sara on nähty usein hyvin niukoissa bikineissä, mutta nyt hänen yllään nähdään bikinien virkaa ajavat narunpätkät ja pari postimerkin kokoista kangaspalaa. Tätä pienempiä bikineitä tuskin voi pitää ilman intiimipaikkojen paljastelua.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.