Suomipop Festivaali veti Jyväskylään 29 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jyväskylän Lutakonaukiolla viikonloppuna järjestetty Suomipop Festivaali keräsi yhteensä 29 000 kävijää. Yleisöä festareilla villitsivät perjantaina muun muassa Kaija Koo, Sanni, Juha Tapio, Lauri Tähkä ja paluun tehnyt Bomfunk Mc’s. Lauantaina esiintyivät muun muassa Vesala ja Popeda.

– Tapahtuman odotetuimpiin esiintyjiin kuului myös tänä kesänä comebackin tehnyt elektronisen musiikin uranuurtaja Bomfunk Mc’s, joka päätti perjantai-illan koko Lutakonaukion kokoisiin tansseihin”, kertoo tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Vuonna 2019 Suomipop Festivaali muuttui K18-tapahtumaksi. Ikärajan myötä tapahtuma-alue uudistui, ja erilliset anniskelualueet jäivät historiaan. Etenkin Satamapuiston uusi kumppani- ja loungealue otettiin hyvin vastaan, ja yleisöä viihtyi siellä koko tapahtuma-ajan. Festivaalin kaikki VIP-liput olivat loppuunmyytyjä. Myös festivaalin 2 päivän ja perjantain pääsyliput olivat loppuunmyyty.