Terminator: Dark Fate -traileri julkaistiin – James Cameron, Schwarzenegger ja Linda Hamilton palaavat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Terminator-sarja on saanut lukuisia jatko-osia vuosien varrella, mutta kahden ensimmäisen osan tasoa ei ole koskaan tavoitettu uudelleen. Nyt alkuperäinen ohjaaja James Cameron on palannut sarjan pariin tuottajan roolissa.

Terminator: Dark Fate -elokuvassa uusi Terminaattori saapuu tulevaisuudesta tuhoamaan Dani Ramos -nimisen nuoren naisen. Häntä suojelevat tulevaisuuden sotilas Grace, alkuperäisistä elokuvista tuttu Sarah Connor ja Schwarzeneggerin esittämä T-800.

Uuden Terminatorin päärooleissa nähdään suosikkirooliin palaava Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes ja Arnold Schwarzenegger. Deadpool-ohjaajana tunnetun Tim Millerin  elokuvasta esimakua tarjoaa uunituore ensimmäinen traileri.