Tikkurila Festivaali teki kävijäennätyksensä – yli 35 000 juhlijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuudetta kertaa järjestetty Tikkurila Festivaali teki jälleen kävijäennätyksensä ja oli lauantaina loppuunmyyty. Tapahtuma keräsi Vantaan Hiekkaharjuun yhteensä 35.000 hengen yleisön. Tällä kertaa tapahtuma oli kolmipäiväinen, kun aiempina vuosina se on järjestetty kaksipäiväisenä.

– Tikkurila Festivaali on ollut koko historiansa ajan elämykselliseen asiakaskokemukseen sekä kotimaiseen musiikkiin keskittynyt tapahtuma. Kävijämäärien voimakas kasvu on selvä osoitus siitä, että yleisö haluaa nauttia suomalaisista artisteista, festivaalin perustaja Jan Grehn kertoo.

Tänä vuonna Tikkurila Festivaalilla esiintyivät esimerkiksi JVG, Kaija Koo, Sanni, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Pyhimys, Ville Valo & Agents, Popeda ja Apulanta. Tapahtumassa oli yksi Suomen suurimmista ja VIP-alueista, jonne oli myynnissä runsaat 2 000 lippua per päivä.