Abigail Ratchford suihkussa alusasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Fronttttt or backkkk ?! Comment below ; ) 😇

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Tällä kertaa Abigail Ratchford nähdään jostain syystä suihkussa pelkkä alusasu-body yllään. Veden vaikutuksesta valkoinen alusasu muuttuu tuttuun tapaan osin läpinäkyväksi. Abigail pyytää kuvansa yhteydessä faneiltaan kommentteja kuvastaan, ja on tietenkin niitä myös saanut.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.