Kylie Jenner alastomana lomakuvassaan – pelkkä hattu päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner tunnetaan kauneudenhoitotuotteita valmistavasta omasta Kylie Cosmetics -yrityksestään. Yrittäjänä sievoisia summia rahaa tehnyt tähti nimettiin taannoin maailman nuorimmaksi itse tienanneeksi miljardööriksi. Nyt 21-vuotias supertähti poseeraa lomansa kunniaksi alastomana.

View this post on Instagram

vacation mode

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän poseeraa upean kartanon aulassa alastomana pelkkä aurinkohattu päässään. Kuvansa yhteydessä hän toteaa olevansa lomamoodissa. Vain muutama päivä aiemmin Jenner nähtiin edellisessä alastonkuvassa, jossa hänellä on yllään ainoastaan hyvin harva verkkoasu, joka paljastaa käytännössä kaiken sisältönsä.

View this post on Instagram

Summer Body 🦋

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jenner oli taannoin raskaushuhujen keskiössä sisarensa, Khloe Kardashianin Instagram-videon ansiosta. Fanien pettymykseksi tähti ei kuitenkaan ole tarjonnut julkisuuteen vihjeitä huhujen todenperäisyydestä.