Vaimo petti – aviomies leikkasi rakastajan peniksen irti ja otti mukaansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Alex Bonilla oli taannoin yllättänyt vaimonsa harrastamasta seksiä naapurin miehen kanssa. Hän päätti kostaa syrjähypyn leikkaamalla rakastajan peniksen irti saksilla. Bonilla on nyt vangittu. Uskottomuuden uhriksi joutunut 49-vuotias Alex Bonilla oli tunkeutunut naapurinsa kotiin ase kädessä.

Mies oli uhannut tappaa naapurin. Sen jälkeen Bonilla oli sitonut miehen ja leikannut hänen peniksensä irti saksilla. Bonilla oli ottanut irti leikatun peniksen käteen ja lähtenyt asunnosta.

Hänet pidätettiin myöhemmin ja toimitettiin vankilaan 1,25 miljoonan dollarin takuusummaa vastaan. Asunnossa oli ollut samaan aikaan kaksi lasta, NBC 2 uutisoi. Peniksensä menettänyt naapuri toipuu vammoistaan sairaalassa.