Povipommi Aubrey O’day: ”Donald Trump Jr. yhä sielunkumppanini”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. oli pitkään salasuhteessa laulaja Aubrey O’Dayhin. Nyt Ex On The Beach -ohjelmassa esiintynyt Aubrey on myöntänyt, että pitää Donald Trumpin poikaa edelleenkin sielunkumppaninaan.

MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -realitysarjassa seurataan entisten kumppaneiden hurvittelua paratiisimaisemissa. Äskettäin mukana ollut amerikkalainen laulaja Aubrey O’Day on sanonut, että hän heräsi ohjelmassa uudelleen henkiin. Samalla hän katuu suhdettaan Jersey Shore -tähti Pauly DelVeccioon.

Povipommi haukkui ohjelmassa Donald Trump Jr.:n nykyisen tyttöystävän, Kimberly Guilfoylen. Donald Trump Jr.:n ja Aubrey O’Dayn suhde oli todella vakavalla asteella. He tapasivat The Celebrity Apprentice -televisio-ohjelman kuvauksissa vuonna 2011. Kaksikon kerrottiin rakastuneen ja yrittäneen jopa lasta keskenään. Kaikki loppui, kun Donald Trump Jr.:n vaimo, Vanessa Trump sai tietää suhteesta.