Kuljettaja yritti driftata älyautolla – nolostihan siinä kävi

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Autoilu tulee todennäköisesti kokemaan tulevaisuudessa muutoksia älyautojen ja sähköajoneuvojen yleistyessä. Tuore viraalivideo ainakin paljastaa, etteivät perinteiset temput välttämättä onnistu moderneilla autoilla yhtä hyvin kuin vanhemmilla menopeleillä.

Videolla autoilija päättää yrittää älyautolla driftausta, eli sivuluisussa ajamista. Se ei valitettavasti onnistu perinteistä autoa kevyemmällä ajoneuvolla toivotulla tavalla. Niinpä tempaus päättyy nolosti.

Auto pyörähtää hurjan näköisesti, päätyen lopulta kyljelleen asfaltille. Kuljettaja kuitenkin vaikuttaa selvinneen mönkään menneestä tempusta ehjin nahoin.

 

Fast and the Furious: Smart Car Drift

Publiée par Barstool Sports sur Jeudi 18 juillet 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.