Suosikkisarja Gossip Girl tekee paluun – jatkoa tulossa vuonna 2020

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Gossip Girl -sarjassa seurattiin teini-ikäisten ystävysten elämää Manhattanin Upper East Sidellä. Nyt vuosina 2007-2012 Yhdysvalloissa esitetyn sarjan faneille tarjoillaan iloisia uutisia.

10 jaksosta koostuva uusi Gossip Girl -sarja tullaan Hollywood Reporter -lehden mukaan esittämään Yhdysvalloissa HBO:n suoratoistopalvelussa vuonna 2020. Sarjassa seurataan newyorkilaisen yksityiskoulun uusia nuoria oppilaita, mutta myös vanhoja hahmoja saatetaan nähdä uusissa jaksoissa.

Sarjaa työstämässä ovat mukana alkuperäisen Gossip Girlin tuottajat Joshua Safran, Stephanie Savage ja Josh Schwartz. Cecily von Ziegesarin kirjoihin perustuvan sarjan päärooleissa nähtiin muun muassa Blake Lively, Leighton Meester ja Penn Badgley.