Area 51:n lähin hotelli varattu täyteen: ”Typeriä jos luulevat pääsevänsä testialueelle”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on puitu tällä viikolla Storm Area 51 -tapahtumaa. Facebook-tapahtumassa jo yli miljoona ihmistä on ilmaissut halukkuutensa tunkeutua Yhdysvaltojen Nevadan sotilastukikohtaan, jossa armeijan väitetään piilottelevan ufoja.

Monet ovat epäilemättä ilmoittaneet osallistuvansa tapahtumaan vitsillä, mutta eivät kaikki. Lähimäpänä Area 51 -tukikohtaa sijaitseva Little A’Le’Inn -hotellin kaikki huoneet on jo varattu 20. syyskuuta, jolloin tapahtuma on tarkoitus toteuttaa.

Avaruusolioteemainen hotelli Little A’Le’Inn sijaitsee noin 40 kilometrin päässä sotilastukikohdasta. Sen omistavalla Connie Westillä on myös 12 hehtaaria maata, jonne hän antaa ihmisten leiriytyä teltoillaan 15 dollarin hintaan.

– Ihmiset vaikuttavat ottavan tempauksen tosissaan. Mielestäni he ovat typeriä jos luulevat pääsevänsä testialueelle, mutta aion silti lyödä tapahtumalla rahoiksi, West toteaa NPR-uutissivustolle.