Nainen ryntäsi lentokoneen ohjaamoon ja uhkasi tappaa kaikki – sai 94 000 euron laskun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Stanstedista Turkkiin matkalla olleella Jet2-yhtiön lennolla todistettiin karmivaa tilannetta. Yksi matkustajista sai raivokohtauksen, jonka aikana hän käyttäytyi väkivaltaisesti ja uhkasi muita matkustajia.

Noin 45 koneen nousun jälkeen 25-vuotias Chloe Haines rynnököi ohjaamoon ja huusi aikovansa tappaa kaikki. Nainen myös yritti avata koneen ulko-ovia ja heitti häntä rauhoitelleen matkustamohenkilökunnan jäsenen maahan.

Haines onnistuttiin Daily Mailin mukaan lopulta pysäyttämään muiden matkustajien toimesta. Kone ohjattiin takaisin Stanstedin kentälle kahden hävittäjäkoneen saattamana ja nainen pidätettiin.

Jet2 on sittemmin lähestynyt Chloe Hainesia 85 000 punnan, eli noin 94 000 euron arvoisella laskulla. Yhtiön mukaan naisen käytös oli erittäin häiritsevää, ja hänen täytyy kohdata tekonsa seuraukset. Lisäksi Haines on asetettu elinikäiseen lentokieltoon yhtiön koneissa.