Lentomatkustajan käsittämätön moka – luuli matkalaukkuhihnaa reitiksi koneeseen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ensimmäistä kertaa lentokentällä ollut nainen on tehnyt virheen lennolle kirjautuessaan. Nainen luuli, että hän pääsee lentokoneeseen matkalaukkulinjastoa pitkin. Kömmähdys taltioitiin valvontakameralle.

Turkkilaisella lentokentällä kuvattu video on muuttunut viraaliksi. Nainen asteli check-in -tiskin vieressä olleelle matkalaukkuhihnalle. Hän ei kuitenkaan pystynyt pitämään tasapainoaan liikkuvan hihnan päällä.

Lentokentän henkilökunta pysäytti linjaston, kun nainen pyllähti nurin. Seuraavalla kerralla neitokaisen kannattaa kysyä neuvoa lentokentällä liikkumisesta. Periaatteessa hän olisi toki päässyt lentokoneeseen samaa reittiä matkalaukkujen kanssa, mutta ruumassa matkustaminen on vaarallista.