Jenkkiräppäri 55 vuodeksi vankilaan ryöstömurhasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen räppäri Tay-K on tuomittu 55 vuodeksi vankeuteen ja 21.000 dollarin sakkoihin vuonna 2016 tekemästään ryöstömurhasta. Tarrant Countyn tuomioistuin katsoi hänet tiistaina julkistamassaan tuomiossa syylliseksi tapaukseen, jossa mies 21-vuotias perheenisä kuoli kotiinsa tehdyn ryöstön yhteydessä.

19-vuotias räppäri, oikealta nimeltään Taymor McIntyre, sai yhdestä syytekohdasta 30 vuoden tuomion ja kahdesta lisäksi 13 vuoden tuomion kummastakin. Hänet määrättiin kärsimään tuomiot peräkkäin, KTVT uutisoi.

Räppäri ja hänen kuusi rikostoveriaan iskivät Dallas-Fort Worthin alueella sijaitsevaan uhrin asuntoon tarkoituksena varastaa sieltä huumeita ja rahaa. Perheenisä Ethan Walkerilla ei ollut huumeita eikä rahaa, joita ryöstäjät etsivät. Mies ammuttiin hänen seisoessaan kädet ylhäällä. Tay-K oli aiemmin julkisuudessa katkaistuaan edellisen tuomionsa nilkkapannan ja paettuaan. Rikollisräppäri tunnetaan kappaleestaan The Race.