Treffit oman käden kanssa – tässä parhaat masturdating-vinkit

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Masturdating-termi vakiintui hiljattain tarkoittamaan itsensä kanssa treffailua, eli ikioman laatuajan viettämistä. Tällöin ei räplätä puhelinta tai keskitytä muiden hyvinvointiin. Oma aika on tärkeää ja suotuisaa mielenterveydelle.

Koska olet viimeksi nauttinut täysin ja ainoastaan omasta seurasta? Yksin vietetty aika vahvistaa tutkimusten mukaan mielikuvitusta ja luovuutta. PureWow-julkaisussa on nyt listattu tapoja, kuinka omaa aikaa voi viettää nautinnollisesti tai hauskan tekemisen parissa.

Mene elokuviin, osallistu vapaaehtoistyöhön tai lähde lenkille. Esimerkiksi tietoinen juokseminen vaatii jokaiseen askeleeseen keskittymistä, mutta samalla pystyy tyhjentämään tehokkaasti päätä. Masturdating-päivinä voi tehdä samoja asioita yksin, mitä tekisi esimerkiksi treffeillä toisen ihmisen kanssa. Kuten käydä hienossa ravintolassa pitkän kaavan illallisella.

Itselleen voi myös varata hemmotteluhoitoja tai tehdä niitä kotosalla. Ikkunaostoksilla kierteleminen, uuden kielen opetteleminen tai monivaiheisen ruoan valmistaminen voivat myös sopia mainioksi tekemiseksi omaa laatuaikaa hakiessaan. Yksin tehty lomamatka tai reissu naapurikaupunkiin saattavat tarjoilla riittävän irtioton siihen, että jaksaa jälleen olla myös muiden ihmisten seurassa.