Lapsi hyppäsi liikkuvalle matkatavarahihnalle – katosi laitteiston uumeniin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Matkatavarahihna saattaa lapsen silmissä näyttää miltei huvipuiston laitteelta. Nyt eräs yhdysvaltalainen taapero on hypännyt sellaisen kyytiin aikuisten silmien välttäessä. Edith Vega oli poikansa Lorenzon kanssa Atlantassa sijaitsevalla lentokentällä, kun taapero kiinnostui matkatavarahihnasta.

Äidin tulostaessa koneeseennousukortteja lapsi kiipesi liukuhihnalle ja katosi laitteen syövereihin. Lorenzo päätyi matkatavaroita läpivalaisevan koneen sisälle, ja ehti matkustaa hihnan kyydissä noin viiden minuutin ajan. Lopulta turvatarkastajat huomasivat hänet.

Lapsi mursi kätensä laitteessa, mutta selvisi muuten koettelemuksesta ehjin nahoin. Lentoasema ja turvallisuusviranomaiset tutkivat tapausta, uutisoi Metro.