Rita Oran uimapuku paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Oran omaisuuden kuriirina toiminut avustaja teki taannoin karmaisevan virheen, kun hän unohti artistin miljoonien arvoset korut lentokoneeseen. Hänen oli määrä toimittaa Rita Oran matkalaukku Lontoosta Ranskan Nizzeen, mutta unohti sen lentokoneeseen.

Tällä kertaa poptähti-näyttelijä-bikinimalli-yrittäjä Rita Ora on esitellyt upeaa ja mallimitat helposti täyttävää vartaloaan uimapuvussa. Samalla kävi kuitenkin niin, että hänen märkä asunsa paljasti sisältönsä. Se tuskin on Oran miespuolisille faneille kuitenkaan huono uutinen, sillä Rita on aiemminkin poseerannut rohkeissa ja paljastavissa asuissa.

View this post on Instagram

🖤💫

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

View this post on Instagram

Love this

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on