Heidin hame repesi – takapuoli paljastui: ”Woopsy”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Aivan viime aikoina hän on ehtinyt hääjärjestelyiltään nauttia myös auringosta.

View this post on Instagram

WOOPSY 🤣😂😳🤣😂 #heidiklumintimates

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Nyt Heidi on kuitenkin paljastanut, että hänelle kävi hieman köpelösti mekkonsa kanssa. Se nimittäin repesi juuri takamuksen kohdalta, jolloin peppu paljastui. Klum päätti jakaa tämän tilanteen seuraajiensa kanssa ja julkaisi siitä lyhyen videon sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Pizza 🍕 and Spaghetti 🍝 ❤️😍❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.