Emily Ratajkowski esitteli kurvinsa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Heatwave 🔥

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Rohkeissa kuvissa usein nähtävä kuvankaunis mallikaunotar Emily nähdään nyt esittelemässä bikinivartaloaan parvekkeen ovella, jossa hänellä on yllään punainen yläosa ja valkoinen alaosa. Asun kanssa Emily poseeraa myös selin kameraan, jolloin hänen upea bikinipeppunsa pääsee oikeuksiinsa.

View this post on Instagram

Whatcha looking at Colombo? 🐾

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.