Mies nauttii masturboinnista hevosten edessä – pidätettiin jälleen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa asuva mies on pidätetty jo toistumiseen hevosiin liittyvän pakkomielteensä ansiosta. Hänet on nähty usein masturboimassa niiden läheisyydessä.

62-vuotias Malcolm Downes pidätettiin maanantaina Hullin Bude Parkissa, jossa hän masturboi jällleen hevosten edessä. Mies on Metro-lehden mukaan myöntänyt syyllistyneensä tekoon.

Downes pidätettiin viimeksi helmikuussa jäätyään kiinni hevosten vierellä masturboimisesta kahdesti 24 tunnin sisään. Tapauksia käsiteltiin oikeudessa huhtikuussa, jolloin hän lupasi pyytää lääkäriltä libidoa laskevia lääkkeitä.

Miehen rikosrekisterissä on yhteensä 35 merkintää, joista 12 kuvaillaan tuoreimman kaltaisiksi. Hänet on aikaisemmin määrätty pysymään poissa Humbersidessä sijaitsevilta maatiloilta ja muista pakoista joissa hevosia pidetään. Kielto ei kuitenkaan ole enää voimassa.