DJ-supertähti Diplon kauhun hetket – lentokoneen ikkuna hajosi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu DJ ja tuottaja Diplo, oikealta nimeltään Thomas Wesley Pentz, on joutunut veret seisauttavaan tilanteeseen. Hänen yksityiskoneensa tuulilasi meni rikki kesken lennon.

Diplo jakoi tilannepäivityksiä koneesta Instagramiin. Hän totesi ettei mahdollisesti ehtisi samaksi illaksi sovituille keikoilleen, sillä koneen ikkuna meni säröille ja lentäjät pukivat happinaamarit päähänsä.

Tähden reagoi pelottavaan tilanteeseen yllättävän rauhallisesti. Jakamassaan kuvassa hän meditoi koneessa ja vitsaili polttavansa rupikonnan myrkkyä ja tulevansa ulos kaapista homona. Todellisilta vaaratilanteilta vältyttiin lopulta, sillä lentäjä onnistui ongelmista huolimatta laskemaan koneen turvallisesti kentälle.