Jalkapalloa pelaava lehmä ihastuttaa videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni asia jäisi epäilyksen varjoon, ellei nykyajan netti ja videot todistaisi uskomattomia sattumia todeksi. Esittelemme nyt videon, jolla nähdään jalkapalloa pelaava sorkkaeläin.

Maanviljelijöiden kannattaa nyt antaa laiduntaville lehmille ja sonneille pallo, sillä ne saattavat innostua potkimaan sitä aitauksessaan. Tästä todisteena on video, jolla nähdään urheiluvälineen ominut nautaeläin. Palloa potkimassa ollut mies yrittää saada pelivälineensä takaisin, mutta maatalouseläin omii pallon itselleen.

Lopulta miehet käyvät ottamassa pallon takaisin peliin, mutta kaikkien yllätykseksi nauta juoksee sen perässä. Se näyttää oikeasti pelaavan mielellään miesten kanssa. Nauta juoksee innoissaan palloa kiinni ja miehet nauravat epäuskoisina.