Aaron Carterin eron syy selvisi – tyttöystävä oli väkivaltainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumeiden käytöstä viime vuonna kuiville päässyt 31-vuotias Aaron Carter on sinkku. Kerroimme miehen eronneen äskettäin taiteilijatyttöystävä Lina Valentinasta noin vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Nyt eron syy on paljastettu julkisuuteen.

Poliisit kävivät tarkastamassa Aaron Carterin hyvinvoinnin äskettäin hänen sukulaistensa pyynnöstä. Väsynyt, mutta kunnossa ollut Carter kertoi poliiseille, että hänen ex-tyttöystävänsä oli lyönyt häntä heinäkuun lopulla tapahtuneen riidan päätteeksi. Pari oli tapellut, koska Lina Valentina syytti toistuvasti Aaron Carteria pettämisestä.

Carter aikoo keskittyä jatkossa hyvinvointiinsa ja uraansa. Hän myös toivoo, että löytää sielunkumppaninsa pian perheen perustaakseen. Lina Valentinan kanssa roihahtanut rakkaus osoittautui epäterveeksi, TMZ uutisoi.