Sarjakuokkavieras vankilaan – huijasi tiensä lukuisiin ökyjuhliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Priyantha De Silva on pahamaineinen kuokkavieras, joka on onnistunut livahtamaan moniin prameisiin juhliin ilman kutsua. Yleensä tämä on tapahtunut laittomin keinoin. Nyt De Silva on tuomittu 2-4 vuoden vankeusrangaistukseen.

61-vuotias De Silva oli käyttänyt väärennettyä sekkiä hankkiakseen 15 000 dollarin VIP-lippupaketin Tribecan elokuvafestivaaleille. Hän on aikaisemmin nähty kutsumattomana vieraina lukuisissa New Yorkissa järjestetyissä juhlissa, joissa hän on esiintynyt muun muassa elokuvatuottajana.

Taannoin hän jäi kiinni Polaroidin 80-vuotisjuhlissa esiinnyttyään Lady Gagan lähipiirin jäsenenä ja yritettyään lähennellä nuoria naisia. Page Six -sivuston mukaan De Silva tuomittiin viimeksi vankeuteen vuonna 2012. Tuolloin hän oli livahtanut huutokauppagaalaan, jossa hän yritti ostaa 1,500 dollarin Prada-laukkua väärennetyllä luottokortilla.