Poliisi löysi miehen pelaamasta Pokemonia – kahdeksalla puhelimella!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut ottavat Pokemon Go -mobiilipelin pelaamisen huomattavasti muita vakavammin. Tämän sai huomata taannoin eräs poliisi Yhdysvaltojen Washingtonissa. Poliisi oli huomannut tienreunalle parkkeeratun auton lähellä Seattle-Tacoman lentokenttää.

Hän oletti ajoneuvon vioittuneen ja päätti selvittää kuljettajalta, mikä oli hätänä. Kuljettajalla ei kuitenkaan ollut hätää. Hän pelasi autossa Pokemon Go -peliä kahdeksalla puhelimella samanaikaisesti.

Autoilija lopetti poliisin kehotuksen mukaisesti pelaamisen ja jatkoi matkaansa. Tienreunalle parkkeeraaminen on tyypillisesti hyväksyttyä vain hätätilanteissa, mutta miestä ei The Smoking Gun -sivuston mukaan sakotettu teostaan.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.