Sofia Richie lomailee Etelä-Ranskassa – esitteli stringipeppuaan huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta Scott Disickin kanssa.

View this post on Instagram

Just leave me be 🥰

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie saavuttaa täysi-ikäisyyden 24. elokuuta. 21-vuotta täyttävä neitokainen lomailee parhaillaan Etelä-Ranskassa Antibesin alueella. Hän on julkaissut lomakuvia Instagramiin, ja muutamassa otoksessa nousee pääosaan hänen takapuolensa.

Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.