Skandaali kulisseissa: Hittisarjan tähdellä salaperhe Marokossa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan.

Useimmissa tapauksissa ulkomaalaiset puolisot ovat osoittautuneet huijareiksi, jotka käyttävät amerikkalaista kumppania ainoastaan väylänä päästä rakentamaan omaa unelmaa Yhdysvaltoihin. Ongelmaksi usein muodostuvat myös kulttuurierot ja salaisuudet. Kyseessä on usein pohjimmiltaan täysin toisilleen vieraat ihmiset, joiden pitäisi kuitenkin solmia avioliitto.

Yksi sarjan seuratuimmista pareista on Nicole Nafziger ja hänen marokkolainen rakkautensa Azan Tefou. Nyt sarjan fanit ovat onkineet esille tiedon, että Azanilla olisi ollut kaikki nämä vuodet salainen vaimo Marokossa. Skandaali on syventynyt, kun nyt Azanin naisen on kerrottu olevan raskaana. Toisin sanoen Azan ainoastaan käyttänyt amerikkalaista Nicolea hyväksi. Nainen on lähettänyt säännöllisesti rahaa miehelle, mikäli väite pitää paikkaansa.

View this post on Instagram

My man crush everyday 😍

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on