Laivassa oli liikaa matkustajia – kaatui ja upposi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Asuntolaivalla järjestetty pokeritapahtuma sai taannoin katastrofaalisen käänteen. Tapahtumapaikkana toiminut alus kaatui ja upposi mereen. Kalifornian Don Pedro -järvessä sijainneeseen laivaan nousi tapahtuman myötä liikaa matkustajia.

Sen seurauksena alus lähti hiljalleen kaatumaan kyljelleen ja upposi lopulta kokonaan veteen. Newsweekin mukaan kaikki matkustajat ja henkilökunta pääsivät turvallisesti pois laivasta ennen viranomaisten saapumista paikalle. Onnettomuus ikuistettiin videoiksi ja kuviksi, jotka ovat sittemmin levinneet viraalina verkossa.

– Katselin kuinka tämä kaunis asuntolaiva upposi pokeriturnauksen aikana… Erittäin karmivaa ja surullista, kuvat Facebookissa jakanut Stephanie Dambacher kuvaili.

 

Watched this beautiful boat sink yesterday during the poker run… absolutely so scary and sad.

Publiée par Stephanie Dambacher sur Dimanche 18 août 2019