Teini varasti auton Rautjärvellä – joutui saman tien onnettomuuteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Alle mopoikäinen teinipoika päätti ottaa sukulaisensa henkilöauton luvatta käyttöön maanantaina iltapäivällä Rautjärvellä. Idea ei osoittautunut kovinkaan järkeväksi, sillä hän menetti ajoneuvon hallinnan pian anastuksen jälkeen. Poliisi tutkii asiaa, vaikka hän ei ole ikänsä puolesta rikosoikeudellisessa vastuussa.

Etelä-Karjalan maakunnassa sijaitsevalla Rautjärvellä on tapahtunut onnettomuus, jossa alle 15-vuotias poika on ajanut henkilöauton ulos tieltä. Poika menetti ajoneuvon hallinnan Rautjärventiellä vasemmalle kaartuvassa mutkassa ja suistui tieltä. Ajoneuvo vaurioitui oikeasta kyljestä.

Onnettomuudessa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Tekoa tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.