Lentokoneen penkit oksennuksessa – matkustajia kehotettiin siivoaamaan itse

Ohhoh! · Tim Isokivi

United Airlines -yhtiön koneessa matkustanut pariskunta joutui tyrmistymään pahimman kerran taannoisella lennolla. Heitä kehotettiin siivoamaan jonkun muun oksennusta.

Sam Trail kertoo nousseensa Vancouverista Houstoniin matkalla olleeseen koneeseen ja huomanneensa penkkiensä olevan oksennuksen peitossa. Miehen huomauttaessa asiasta heille annettiin talouspaperia ja kehotettiin putsaamaan jäljet itse.

– Minulle kerrottiin: Voimme kyllä pyytää paikalle siivoojat, mutta te tulette olemaan syy lennon viivästymiselle, Trail kuvaili Click2Houston-uutissivustolle.

Paikalle oli lopulta saapunut siivooja, joka pyyhki oksennusta parhaansa mukaan pois pyyhkeellä ja puhdistussuihkeella. United Airlines on sittemmin julkaissut tiedotteen tapauksesta. He pahoittelevat sitä, ettei koneen siisteys vastannut standardeja ja kertovat siivoojien korjanneen asian.