Todellinen Airbnb-helmi vuokrattavana: Kokonainen merirosvolaiva

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Mississippi-joella Saint Paulin kaupungissa on vuokrattavana majoituskohde, jollaista ei varmasti löydy toista samanlaista. Kyseessä on suurikokoinen merirosvolaiva, jonne mahtuu majoittumaan samanaikaisesti neljä vierasta.

Mikäli haluaa ikimuistoisen yön ja viettää sen merirosvotyyliin, voi itselleen vuokrata käyttöön kokonaisen laivan. Airbnb-sivustolla on listattuna merirosvolaiva, jonka saa käyttöönsä 343 eurolla per yö. Laivassa on kaikki nykyajan mukavuudet takaamaan miellyttävän loman.

Laiva sopii erinomaisesti myös teemabileiden järjestyspaikaksi, jos haluaa leikkiä piraattia ulkomailla. Laivan kannella on ihastuttava riippumatto rentoutumista varten ja kannen alta löytyvät makuutilojen lisäksi vessa, kylpyhuone ja keittiö.